Saison 1

8 épisodes

(4 h)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Épisodes

Modifier ma progression
Afsnit 1

S1 E1 Afsnit 1

Kørelærer Daniel fra Brøndbys tålmodighed bliver sat på prøve i bilen med eleven Dalle. Dalle har første køretime, og krisen rammer for alvor, da bilen bryder sammen. I Odense hos Loay er der highfives, når nye elever begynder på det såkaldte 'guldhold'. Her får man både luksus og lirede biler, men der kommer også nerver på, når det bliver køreprøvetid.

Première diffusion : 26 février 2018

Afsnit 2

S1 E2 Afsnit 2

Der er travlt hos kørelærerne. Hos Morten i Vallensbæk er der problemer med gearstangen. I Skanderborg forsøger Jeff at hjælpe den fartglade Jeppe med at få sit kørekort tilbage. I Brøndby har Daniel besluttet, at køreskolen skal have en makeover, og i Odense skal Guldholdet ud at køre for første gang. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu.

Première diffusion : 5 mars 2018

Afsnit 3

S1 E3 Afsnit 3

I Odense har Loay hyret en førstehjælpsinstruktør, der skaber panik og giver høj puls hos Guldholdet. I Skanderborg afholder Jeff på tiende år sit eget førstehjælpskursus. På vestegnen i Brøndby frygter Daniel for sit liv, da eleven Amanda skal ud at køre. I Vallensbæk er der nerver på både hos eleven Andreas og den garvede kørelærer Morten, da der køres over for rødt lige op til køreprøvetid. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu.

Première diffusion : 12 mars 2018

Afsnit 4

S1 E4 Afsnit 4

I Odense er Loay og Guldholdet tidligt oppe. De skal nemlig på roadtrip til Tyskland, hvor de satser på en god handel. Også i Skanderborg ser Jeff en tur til Tyskland som en god fidus, når der skal øves motorvej. Hos Daniel i Brøndby er det køreprøvetid, og det giver den ellers altid glade kørelærer sved på panden. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu.

Première diffusion : 19 mars 2018

Afsnit 5

S1 E5 Afsnit 5

Kørelærerne har travlt, og især hos Jeff i Skanderborg, hvor der ofte står 12 køretimer om dagen i kalenderen. Hos Loay i Odense skal Guldholdet til teoriprøve. Ingen på et Guldhold er nogensinde dumpet, men kommer det til at ske? I Brøndby forlanger Daniel, at Dalle skal køre rundt i en badekåbe, og Daniels tålmodighed bliver testet, da slagterpigen Sofie ikke kan få bilen i gang. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu.

Première diffusion : 26 mars 2018

Afsnit 6

S1 E6 Afsnit 6

I Odense går en drøm i opfyldelse: Loay optager en reklamefilm. I Skanderborg synes Jeff, at køreskolens manøvrebanebiler er for smadrede, så han køber nye. Hos Morten er der nerver på - Lia skal til køreprøve og vil ikke tabe ansigt over for sin kæreste, Andreas, der allerede har fået sit kørekort hos Morten. I Brøndby er der skrig og skrål, fordi Daniel skal tatoveres - og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu.

Première diffusion : 2 avril 2018

Afsnit 7

S1 E7 Afsnit 7

I Odense guider Loay Guldholdet på glatbane. Jeff har også elever på glatbanen. Hos Morten er der masser at se til, når han har dobbelt køretime med far og søn, Rudi og Kian. I Brøndby driller vejret, da Daniel følger malerpigen Amanda til køreprøve - og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu.

Première diffusion : 9 avril 2018

Afsnit 8

S1 E8 Afsnit 8

Daniel fejrer femårs jubilæum for Brøndby Køreskole. Jeff bliver 50, og der er ikke sparet på noget. Loays Guldhold skal til køreprøve og slutter af med en overraskelse - og så er der selvfølgelig også teori med Tai Li Lu.

Première diffusion : 16 avril 2018