Saison 2

8 épisodes

(4 h)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Épisodes

Modifier ma progression
Épisode 1

S2 E1 Épisode 1

Hos Daniel i Brøndby er der så travlt, at han meget mod sin natur må stå tidligt op. Heldigvis er de friske vestegnspiger Sabbi og Siff hans første elever. Jeff er i shoppehumør og ser på ny bil til konen. Og så skal vi møde den nye kørelærer Jeanett Orbé fra Sunds ved Herning, der har køreprøve med eleven Stine og udnytter ventetiden med en uskyldig kollegial flirt.

Première diffusion : 1 avril 2019

Épisode 2

S2 E2 Épisode 2

Loay starter endnu et guldhold op og overvejer at købe en bil til en million kroner. Loays elever skal desuden på manøvrebane, og det samme gælder for Jeanetts elever i Herning. I Brøndby hjælper Daniel eleven Oliver, der har mistet sit kørekort. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu.

Première diffusion : 8 avril 2019

Épisode 3

S2 E3 Épisode 3

Daniel, der er gået på slankekur, har travlt og laver et ikke helt almindeligt jobopslag. Loays ene guldhold har første køretime, men trepunktsvendinger driller, og i Skanderborg følger Jeff den 17-årige Mette til køreprøve. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu

Première diffusion : 15 avril 2019

Épisode 4

S2 E4 Épisode 4

Daniel i Brøndby vil give sit kontor en makeover og køber nye gamle møbler med sin barndomsven - den to meter lange Lange. Loay har køretimer med Philip og Emil, og så følger han sit ene guldhold til teoriprøve. Jeff underviser elever i at køre på motorcykel, og så giver han sig selv en tiltrængt pause på vandet, hvor han giver den gas på jetski. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu.

Première diffusion : 22 avril 2019

Épisode 5

S2 E5 Épisode 5

Daniel har køreprøve med Sif, og så indretter han sit matadorinspirerede kontor med nye gamle møbler. Loays ene guldhold skal på glatbane, og det går ikke stille for sig. Jeff tager på Jyllandsringen med sine motorcykelelever, og viser hvordan det skal gøres. I Sunds ved Herning har Jeanett køretimer med Silas og Amalie, der får en lille sang med på vejen. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu.

Première diffusion : 29 avril 2019

Épisode 6

S2 E6 Épisode 6

Loay kører til København med et guldhold, og der er højt humør eller 'hafla', som han kalder det, hele vejen. Jeanett skal også på tur. Hun tager sine elever med på shoppetur i Aarhus. Jeffs kones bil kommer. I Brøndby har Daniel køretimer med vestegnspigerne Sabbi og Kasssandra, og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu.

Première diffusion : 29 avril 2019

Épisode 7

S2 E7 Épisode 7

I Sunds ved Herning besøger Jeanett en bilforhandler. Hun og kollegerne skal have nye biler. Loays ene guldhold skal til køreprøve. Daniel arbejder på en sang og får hjælp af sin elev Face. I Skanderborg inviterer Jeff sin familie ud at køre gokart for at råde bod på, at han altid arbejder. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu.

Première diffusion : 6 mai 2019

Épisode 8

S2 E8 Épisode 8

I Odense er nerverne uden på hoodien, når Loay har tre elever til køreprøve, der alle dumpede teoriprøven. I Brøndby står den på 'pølser og damer', når Daniel holder releaseparty og løfter sløret for sin nye sang. Og så er der selvfølgelig teori med Tai Lien Lu.

Première diffusion : 20 mai 2019