Saison 1

8 épisodes

(3 h 20 min)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Épisodes

Modifier ma progression
Jeg skal ikke have en kæreste

S1 E1 Jeg skal ikke have en kæreste

Tobias er 26 og en slipsefyr med en plan og en pæn kæreste. Men slipset strammer, og Tobias har en længsel efter noget, han ikke selv ved, hvad er. Rose er 27 og arbejder i Magasin. Hun er charmerende og impulsiv, men tror ikke på sig selv. Hun har ingen kæreste og vil heller ikke have nogen. En tilfældig forårsdag mødes de to på gaden. Rose er vågnet op efter et onenight-stand og er ved at komme for sent på arbejde, mens Tobias trækker luft fra en anspændt familiefrokost. De veksler nogle ord. De klikker. Det er ingenting. Eller også er det alting?

Première diffusion : 10 octobre 2017

Hvad sker der her?

S1 E2 Hvad sker der her?

Rose og veninderne skal i byen. Veninden MM er nemlig på jagt efter fuckboyen Alex, der har sendt hende et topmotiveret dick pic. De ender på en klub. En klub, hvor Tobias også er. Rose får øje på ham. Han er på par-dating. Der er flasker på bordet. Og det hele ser bare super perfekt ud, synes Rose. De kigger på hinanden uden at vide det. Da de støder ind i hinanden uden for klubben, sker der noget igen. Det sitrer. De ender på Burger King, spiser fritter, har et øjeblik sammen. Lige indtil virkeligheden melder sin ankomst.

Première diffusion : 17 octobre 2017

I er så cute

S1 E3 I er så cute

Tobias og Frederikkes forhold går virkelig dårligt, og for at rette op på det hele tager Tobias med Frederikke i Magasin. I Magasin er Rose og Mette-Marie på job i parfumeafdelingen. Det bliver for meget for Rose. Hun beslutter sig for at give Silas en chance, for han er jo super sød og vil så gerne, at det skal være de to. Tobias ender i et heftigt skænderi med Frederikke og laver en scene på arbejdet. Tobias, der ellers er en ordentlig ung mand, er i den grad i krise.

Première diffusion : 24 octobre 2017

Vi skal på safari

S1 E4 Vi skal på safari

Rose og Tobias er på Smukfest sammen med hver deres venner og kærester, og hele tiden er de lige ved at krydse hinandens veje. Tobias har slået op med Frederikke og forsøger at udleve noget påtaget vildskab. Rose, derimod, er sammen med sin nye kæreste, den ekstremt dedikeret og oven ud forelskede Silas, der presser på og bruger store ord, som Rose prøver at rumme.

Première diffusion : 31 octobre 2017

Så er der ikke noget at gøre

S1 E5 Så er der ikke noget at gøre

Rose er gået fra Silas. Hun har ikke set Tobias, siden de kyssede, men beslutter at tage i sommerhus for at besøge ham. Da de mødes, bliver det både akavet, sjovt og inderligt på samme tid. Rose elsker, at der er pool i sommerhuset, og alt er fantastisk. Lige indtil der står en kvinde og spørger efter sin taske. Roses tvivl vælter atter frem, og det hele er op til Tobias nu.

Première diffusion : 7 novembre 2017

Du skal ikke tvivle på os!

S1 E6 Du skal ikke tvivle på os!

Rose og Tobias er forelskede og kan ikke få nok af hinanden. Helt spontant inviterer Rose Tobias med hjem på et familiebesøg. Hendes halv-lillesøster har nemlig fødselsdag. Men det bliver hurtigt tydeligt, at Rose har uløste konflikter med sin far, og en af dem kulminerer under festen. Tobias gør sit bedste for at hjælpe, men Rose kan ikke finde vej i al balladen. Hun vil bare væk.

Première diffusion : 14 novembre 2017

Jeg har gjort noget dumt

S1 E7 Jeg har gjort noget dumt

Rose kan ikke finde hoved og hale i sine følelser. Hun kan ikke engang finde ud af at købe toiletpapir - for slet ikke at nævne noget så voksent som køkkenrulle. Tobias ved, hvad han vil både med sig selv og med Rose. Han er ved at fortælle sine forældre om de nye planer, da han får en sms fra Rose. Det hele går i stå for ham. Han forsøger at få fat i Rose, men hun har slukket mobilen. Hvad er det, der sker?

Première diffusion : 21 novembre 2017

''Hvad venter du på?''

S1 E8 ''Hvad venter du på?''

Rose og Tobias har slået op og har ikke set hinanden i lange tider, da de støder på hinanden på en rulletrappe. Mødet er akavet på alle planer, og Tobias er en lukket dør. Rose beslutter sig for at konfrontere ham, afkræve nogle svar og bryde igennem hans panser. Hun dukker op ved et arrangement, hvor hun ved, at han også vil være. Men der ser hun, Tobias og Frederikke sammen igen.

Première diffusion : 28 novembre 2017