Saison 7

10 épisodes

(4 h 10 min)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Saison 4

Saison 5

Saison 6

Saison 7

Saison 8

Saison 9

Épisodes

Modifier ma progression
The Muslim Piano

S7 E1 The Muslim Piano

Frank og Mia vil købe et brugt klaver. Da Frank finder ud af at sælgeren er muslim, overtager han forhandlingerne. Den slags kræver en mand. Casper og hans nye kone Lene kommer til middag. Det er Mia ikke helt tryg ved. Casper og Lene er så vilde, og de selv er så kedelige. Frank synes ikke, de har nogen grund til at skamme sig over noget. Deres forhold er langt bedre end Lene og Caspers. Det er ægte, bundsolidt og vigtigst af alt - de kender hinanden.

Première diffusion : 13 août 2018

Baked Alaska

S7 E2 Baked Alaska

Frank søger optagelse på cykelholdet 'Mountain Lions'. Erik Clausen er holdets grand old man, men er alvorligt skrantende. Frank gør alt, hvad han kan for at leve op til kravene. Men kommer undervejs til at rode sig ud i meget uheldige situationer, som bringer hans medlemskab af 'Montain Lions' i fare og ophidser forældrene på sønnens skole voldsomt.

Première diffusion : 20 août 2018

#Metoo

S7 E3 #Metoo

Frank er på hævntogt efter, at Mia er blevet ydmyget af Per Pallesen i sin te-salon. Lene har besøg af en god gammel norsk ven, som driver Casper til vanvid med vilde machohistorier fra Norge. Altid vildere end noget Casper selv har oplevet.

Première diffusion : 27 août 2018

The Candy Fox

S7 E4 The Candy Fox

Der er utilfredshed i nabolaget med den ubehøvlede, men gode slagter Lund. Så da Frank ad omveje får en 'tjeneste til gode' i det kriminelle miljø, beslutter han sig for at give slagter Lund en lærestreg. Casper har opfundet århundredets bedste utroskabstrick - en 'slikræv'. De mister dog begge fuldstændigt kontrollen over, hvad de har sat i gang.

Première diffusion : 3 septembre 2018

Tipo Napoli

S7 E5 Tipo Napoli

Frank modtager den sørgelige nyhed, at en god ven er død. Der er tale om en forfærdelig kummefryser-ulykke. Da Frank finder ud af, at kummefryseren senere er sat til salg, bliver han voldsomt forarget og beslutter bringe orden i sagerne. Samtidig finder Frank ud af, at sorg er den bedste undskyldning for ikke at lave noget.

Première diffusion : 10 septembre 2018

Do you know the type

S7 E6 Do you know the type

Mia er meget imponeret over livsstilseksperterne i 'Kender Du Typen'. Det irriterer Frank. Det kræver ingen særlige evner, mener han. Til en middag hos Casper får Frank muligheden for at 'battle' med en ægte ekspert - og tingene udvikler sig.

Première diffusion : 17 septembre 2018

Double Dip

S7 E7 Double Dip

Casper leder efter en såkaldt 'effort-gave' til Lene, hvilket indebærer højrisiko adfærd. Og Frank havner i en bitter nabostrid med to nytilflyttede kvinder på vejen. Hvem er mest krænket? Det menneske, som tisser eller det menneske, som kigger på den, der tisser?

Première diffusion : 24 septembre 2018

Rest in piece Mia

S7 E8 Rest in piece Mia

Frank har fået en lille depression. Casper har mange gode idéer til, hvordan Frank kan komme i bedre humør, og snart er Frank involveret i både kopmaling og en Silas Holst-musical. Men er det nok til at peppe en midaldrende mand op?

Première diffusion : 1 octobre 2018

Mias Moon

S7 E9 Mias Moon

Frank og Mia inspireres til at forsøge sig med en trekant. En rutineret Casper overbeviser Frank om, at det skal være med en mand den første gang. Det er det snedigste. Men trekantsdrømmen møder snart virkeligheden, praktiske problemer tårner sig op, og pludselig er konditor Mette Blomsterberg den afgørende brik i trekantspuslespillet.

Première diffusion : 8 octobre 2018

The B.S. Scale

S7 E10 The B.S. Scale

Frank overrasker Mia med en romantisk prinsessedag. Planlagt til mindste detalje med hjælp fra Casper og B.S. Christiansen. Intet kan gå galt. Men det kan det så. I ekstremt høj grad.

Première diffusion : 15 octobre 2018