Saison 4

8 épisodes

(6 h 40 min)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Saison 4

Épisodes

Modifier ma progression
Midsummer night

S4 E1 Midsummer night

A fiatalok együtt nyaralnak a Balatonnál. Bence féltékeny Zsófi új barátjára, de próbál tovább lépni. Levi nyitott kapcsolatban van Enikővel, de ráébred, valójában nem erre vágyik. Luca csalódik Ákosban, ezért szólókarrierbe kezd, és egy furcsa találkozástól újfajta önbizalomra tesz szert.

Première diffusion : 27 avril 2019

Hard day

S4 E2 Hard day

Levi Pestre utazik, hogy tisztázza a dolgokat Enikővel. Közben Enikő feje felett összecsapnak a hullámok: a galéria, ahol dolgozik, nagyszabású megnyitóra készül, de az egyik művész eltűnik. Ákos egy rockbandával próbál, amikor megjelenik valaki a múltjából, aki alaposan felkavarja az életét.

Première diffusion : 4 mai 2019

Beach season

S4 E3 Beach season

A fiúk együtt utaznak vissza a Balatonra. Luca nem sejt semmit Ákos közelgő érkezéséről, próbálja élvezni a balatoni nyarat, nem sok sikerrel. Zsófi tovább őrlődik Misi miatt. Vall titkos vonzódásáról Bencének, aki teljesen félreérti.

Première diffusion : 11 mai 2019

Mature decisions

S4 E4 Mature decisions

Ákos randira hívja Lucát, és mindent elkövet, hogy az alkalom tökéletes legyen. Enikő próbálja újra felvenni a kapcsolatot Levivel, aki viszont egyre jobban összebarátkozik Kökénnyel. Zsófi bemutatja Kornélt az apjának, de a találkozás nem sikerül túl fényesen.

Première diffusion : 18 mai 2019

Anniversary

S4 E5 Anniversary

Boglárka vadnyugat tematikájú kalandjátékot szervez Gábornak a házassági évfordulójuk alkalmából. Kornél féltékeny, mert Zsófi és Bence egy csapatba kerültek, neki pedig az egymással szóba sem álló Luca és Ákos között is közvetítenie kell. Váratlanul megérkezik Enikő, ami választás elé állítja Levit.

Première diffusion : 25 mai 2019

Back to the city

S4 E6 Back to the city

Zsófinak elkezdődik a szemesztere, és mindent megtesz, hogy az új közeg befogadja. Bence úgy érzi, semmi esélye Zsófinál, ezért elszánja magát, és jelentkezik felszolgálónak egy óceánjáróra. Enikő és Levi újra közel kerülnek egymáshoz.

Première diffusion : 1 juin 2019

Mothers and fathers

S4 E7 Mothers and fathers

Luca megérkezik Budapestre, hogy megcsinálja a vizsgafeladatát. Megismerkedik Donáttal, és Enikő hiába óvja tőle, egyre jobban elmélyül a kapcsolatuk. Ákos, hogy az anyját idegesítse, úgy tesz, mintha komolyan tervezne Noémivel, de a dolog visszafelé sül el. Levi meglátogatja Kökényt a szüleinél.

Première diffusion : 8 juin 2019

Diversion

S4 E8 Diversion

Levi elkíséri Enikőt az elterelésre, ahol a csoportvezető rádöbbenti, hogy kapcsolatfüggő. Zsófi rájön, hogyan lophatná be magát kegyetlen tanára szívébe. Luca számára kiderül, hogy Enikőnek igaza volt Donáttal kapcsolatban. A lányok úgy döntenek, megleckéztetik a férfit.

Première diffusion : 15 juin 2019