Saison 3

6 épisodes

(5 h)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Saison 4

Épisodes

Modifier ma progression
Dead Man's Hand

S3 E1 Dead Man's Hand

Frenk pleegt een succesvolle overval, maar in plaats van zich gedeisd te houden laat Frenk het breed hangen. Als pokermaat Jeffrey erachter komt hoe Frenk aan zijn geld is gekomen denkt hij een mooi chantagemiddel in handen te hebben. Totdat Jeffrey zelf bedreigd wordt.

Première diffusion : 24 novembre 2013

Loverboys

S3 E2 Loverboys

Kevin en Simon zijn jonge knapen die elkaar vinden in gedonder bij het thuisfront en de voorliefde voor graffiti. Hun relatie wordt complexer en grimmiger wanneer Simon meer wil dan vriendschap, en zich in toenemende mate ziekelijk jaloers toont. Kevin probeert afstand te scheppen, maar dat heeft een averechtse uitwerking en noodlottige afloop.

Première diffusion : 1 décembre 2013

Para

S3 E3 Para

Gio kan zijn geluk niet op als blijkt dat zijn vriendin Adinda zwanger is. Zij wil het voorlopig nog geheim houden voor hun huisgenoten, want voor haar is het allesbehalve een blijde verwachting. Adinda heeft grote twijfels, over hun woonsituatie en economisch toekomstperspectief. Met een eenzijdige en ingrijpende beslissing komt de relatie onder hoogspanning te staan.

Première diffusion : 8 décembre 2013

Fortunate Son

S3 E4 Fortunate Son

Het sprookjeshuwelijk is nog geen jaar oud, maar al zo verzuurd dat zakenman Dennis wil scheiden van zijn tweede vrouw Chantal. Achter haar rug om gaat de notaris vast aan de slag. Wanneer zij er achterkomt dat de huwelijkse voorwaarden niet in haar voordeel uit zullen vallen - dag huis, dag auto's, dag boot -, schakelt ze de hulp in van een oude vriend, die krap bij kas zit.

Première diffusion : 15 décembre 2013

Gran Canaria

S3 E5 Gran Canaria

De reclasseringsambtenaar raadt gezinstherapie aan: de net uit jeugddetentie ontslagen Jeroen is namelijk gebaat bij een rustig thuisfront. Dat zit er niet in, want pa en ma hebben na het feestelijk stukje taart een mededeling: ze gaan scheiden. Jeroen weigert dat te accepteren. Blij is hij dus niet als hij ontdekt dat moeder al een nieuwe vriend heeft.

Première diffusion : 22 décembre 2013

Warriors

S3 E6 Warriors

'Waarom doen wij nooit meer iets leuks samen?' De vraag komt te laat, want het huwelijk tussen Jopie en Jade barst dan al bijna uit zijn voegen. Met hun psychologische gesar halen ze bij elkaar het bloed onder de nagels vandaan. Hij zoekt zijn heil bij zijn maten van de motorclub, zij wil hem voor haar alleen. Haar toenaderingspoging heeft echter een noodlottige afloop.

Première diffusion : 29 décembre 2013