Saison 4

6 épisodes

(5 h)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Saison 4

Épisodes

Modifier ma progression
Beverman & Zn

S4 E1 Beverman & Zn

As a teen, Charley is being accused of sexual abuse of a nephew, but his father stands up for him. However, when they get a business dispute years later, the father decides to accuse his son of pedophilia.

Première diffusion : 18 septembre 2017

Tot De Dood Ons Scheidt

S4 E2 Tot De Dood Ons Scheidt

Kristina en Joris leiden een gelukkig leven, totdat Kristina plots op jonge leeftijd begint te dementeren: in haar verwarring raakt ze ervan overtuigd dat Joris haar bedriegt en wil van hem scheiden. Joris probeert er alles aan te doen om dit te voorkomen.

Première diffusion : 25 septembre 2017

Kerstkado

S4 E3 Kerstkado

Karin, in het dagelijks leven de ideale agente die de conflicten in de buurt op vreedzame manier weet op te lossen, kan haar eigen problemen met haar Turkse liefde Musa niet meer aan.

Première diffusion : 2 octobre 2017

Stormram

S4 E4 Stormram

Monica kan niet verkroppen dat Sven, de vader van haar kind, haar heeft gedumpt. Ze krijgt Dennis, een verliefde vriend, zover dat hij samen met een maat Svens huis binnendringt om hem hardhandig een lesje te leren.

Première diffusion : 9 octobre 2017

Rehab

S4 E5 Rehab

In een luxe afkickkliniek beleven alcoholiste Simone en aan cocaïne verslaafde Luis een stormachtige amour fou, die wat hun betreft eeuwig moet duren. Enig probleem is dat Simone al getrouwd is.

Première diffusion : 16 octobre 2017

Unlike

S4 E6 Unlike

De vriendschap tussen Debby en Yindee spat uit elkaar, omdat Yindee de nieuwe vriend van Debby op Facebook zwart maakt. Dit valt zo slecht bij Debby dat ze Yindee in een opwelling dood wenst.

Première diffusion : 23 octobre 2017