Saison 1

8 épisodes

(3 h 20 min)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Épisodes

Modifier ma progression
Afsnit 1

S1 E1 Afsnit 1

Vi følger Jonas Schmidt som journalisten Kent Sommer, fra ugebladet "Kig Op", der med alle midler forsøger at få billeder og sladder om tennisstjernen Caroline Wozniacki. Mød også komikerduoen Grinebiderne, der skal optræde for kaffefirmaet Cafax med udsyn til at få en smart espressomaskine, samt grænsebetjent Anders Kolling spillet af Mick Øgendahl, der ikke er bange for at tage utraditionelle metoder i brug i kampen mod illegale personer.

Première diffusion : 18 février 2012

Afsnit 2

S1 E2 Afsnit 2

Mød Casper Christensen som den temperamentsfulde stjernekok Jonas Zielinsky og Rasmus Botoft som sexologen, der vil have "de gamle i gang med bolleriet" på et plejehjem. "Kongerne af Næstved" planlægger en Charlie Chaplin-temafest, men det bliver ikke helt uden problemer. Følg også med i hvordan det går, når postbudet Torben Svensen, spillet af Magnus Millang, for første gang skal på date med en mand efter at have været sammen med en kvinde i 10 år.

Première diffusion : 25 février 2012

Afsnit 3

S1 E3 Afsnit 3

Mød de to medlemmer af hipsterbandet Copenhay Hay Hays, der skal hype deres ny-indspillede video, og de to fitness-instruktører og deres hotte træningsprogram "Sex and the Zumba". Følg også Jonas Schmidt som journalisten Kent Sommer, der er taget til Klampenborg i håb om at få et snap-shot af Kronprinsesse Mary.

Première diffusion : 3 mars 2012

Afsnit 4

S1 E4 Afsnit 4

Glæd dig til at opleve Jimmy Jørgensen som scoreeksperten Erik Hansen, der underviser i "Fissolofi", og komikerduoen "Grinebiderne", der skal optræde i shoppingcentret Fisketorvet. Mød også grænsekontrolløren Anders Kolling spillet af Mick Øgendahl, der fortsætter sin jagt efter terrorister - nu med stikprøvekontrol.

Première diffusion : 10 mars 2012

Afsnit 5

S1 E5 Afsnit 5

Glæd dig til at møde Martin Botoft som sexologen Morten Humbolt, der brændende ønsker at forbedre danskernes sexliv. Du kan også stifte bekendtskab med halinspektør Ole Jensen, spillet af Uffe Rørbæk, der venter fint besøg i Skege Sportshal. Og så skal vi igen møde Kongerne af Næstved, Peter og Michael, der lancerer deres nye isbjørnecocktail "Fitness Ice".

Première diffusion : 17 mars 2012

Afsnit 6

S1 E6 Afsnit 6

Hvordan mon det går postbuddet Torben Svensen, der for nylig er sprunget ud som homoseksuel, på hans "mande-date" på Hotel Hilton? Mød også fitness-pigerne Vicki og Rikke med deres træningsprogram "Sex and the Zumba", og følg med, når den hjemmeboende Jannik Strøm træner til at blive Danmarks næste action-helt.

Première diffusion : 24 mars 2012

Afsnit 7

S1 E7 Afsnit 7

Så skal sexologen Morten Humboldt på tv og tale om sin nye bog, mens stjernekokken Jonas Zielinsky får fint besøg på sin nordiske restaurant.

Première diffusion : 31 mars 2012

Afsnit 8

S1 E8 Afsnit 8

Komikerduoen "Grinebiderne" vender tilbage fra skriveferie i Thailand, men den ene har fået lidt mere med hjem end forventet. Mød også Mick Øgendahl som grænsekontrolløren Anders Kolling og Casper Christensen som stjernekokken Jonas Zielinsky. Og lykkedes det mon endelig postbudet Torben Svendsen at få poppet sin mandemødom i dette sidste afsnit?

Première diffusion : 7 avril 2012