Saison 2

7 épisodes

(2 h 55 min)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Épisodes

Modifier ma progression
Afsnit 1

S2 E1 Afsnit 1

I første afsnit møder vi den forhudsforsnævrede steward Johan Bjerregaard, der arbejder på Oslobåden samt radioværten Frederik Jensen, der får en helt særlig lytter igennem. Vi følger desuden det tidligere homoseksuelle postbud Torben Svendsen til casting på et nyt talentprogram på TV3. Mød også diskoteksejerne Kongerne af Næstved, der forveksler dagene for "Tyrker Tirsdag" og "Blå mandag".

Première diffusion : 28 janvier 2013

Afsnit 2

S2 E2 Afsnit 2

Vi følger hipsterne Joachim og Marcus, der lancerer et revolutionerende kunstkoncept på Copenhagen Art Week. Vi får også et gensyn med den nationalistiske grænsebetjent Anders Kolling, der - midt i forberedelserne til sin egen 40 års fødselsdag - pludselig må forsvare nationens sikkerhed. Og så skal vi for første gang møde en "megabad" ejendomsmægler ved navn Jeppe Kaufmann, samt den vordende singlefar Morten Theis Larsen, der lider af kroniske blødninger fra endetarmen.

Première diffusion : 4 février 2013

Afsnit 3

S2 E3 Afsnit 3

Mød Julie Vanger, der har store forventninger til sin datter Frederikkes tenniskarriere. Se hvordan det går, når Kongerne af Næstved beslutter sig for at lave et flabet Sunny Beach-tema. Postbuddet Torben Svendsen skal på date med en asiat, der rummer det bedste fra begge verdener og sidst, men ikke mindst, skal vi i radiostudiet med Frække Frederik, der får besøg af den frække "Agurke Joy" fra reality-programmet "Temptation Summerhouse".

Première diffusion : 11 février 2013

Afsnit 4

S2 E4 Afsnit 4

I dette afsnit møder vi den tidligere professionelle golfspiller Kim Bjørn, der lancerer sin helt egen rødvin "Hole in one". Vi skal også møde ejendomsmægleren Jeppe Kaufmann, der skal vurdere et dødsbo fra en HIV-smittet, homoseksuel mand. Og så følger vi performancedesignerne Joachim og Marcus, der har planlagt en kontroversiel, miljøaktivistisk flashmob samt besøge Morten Theis Larsen, der endelig ser ud til at have fundet løsningen på sin barnløshed.

Première diffusion : 18 février 2013

Afsnit 5

S2 E5 Afsnit 5

Følg den nyslåede TV 2 NEWS-journalist, Karsten Schøt, der arbejder direkte fra Danmarks brændpunkter. To andre nye ansigter er vennerne Jim og Sune (Magnus Millang og Martin Hø, som skal producere en vaskeægte gyserfilm, hvilket tvinger Sune ud i et stort dilemma. Vi får desuden gensyn med den grænsesøgende radiovært "Frække Frederik, der har besluttet sig for at holde en genforeningsfest for sine radioidoler fra det 15 år gamle radioprogram "Tæskeholdet".

Première diffusion : 25 février 2013

Afsnit 6

S2 E6 Afsnit 6

I dette afsnit møder vi ambulanceredder Rasmus Zimmermann, som har det lidt svært ved ulækre situationer i jobbet, ejendomsmægler Jeppe Kaufmann skal sælge endnu en millionvilla, Morten Teisen får endelig chancen for at blive en rigtig weekendfar, og sidst men ikke mindst skal vi igen til Næstved, hvor kongerne af byen skal lancerer deres nye klubhit.

Première diffusion : 4 mars 2013

Afsnit 7

S2 E7 Afsnit 7

I sæsonens sidste afsnit skal vi møde campinglejrchefen Steffen Brandt, der får mere end almindelig travlt, da rejsehjemmesiden Tripadvisor skal anmelde hans campingplads. "Frække Frederik" har 10 års jubilæum på radiostationen Radio Mega, og samme dag får Frederik en meget spændende opringning. Vi følger også postbuddet Torben Svendsen, der skal indspille sin første single og på date med en fyr, som han har mødt på nettet. Og så skal vi for sidste gang forbi performancedesignerne Joachim og Marcus, der er blevet udvalgt til at vise det trendy, internationale livsstilsmagasin Vice Magazine rundt i København.

Première diffusion : 11 mars 2013