Saison 8

9 épisodes

(6 h 45 min)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Saison 4

Saison 5

Saison 6

Saison 7

Saison 8

Saison 9

Saison 10

Saison 11

Saison 12

Saison 13

Épisodes

Modifier ma progression
Aflevering 1

S8 E1 Aflevering 1

De Rechtbank opent de zitting in de correctionele rechtbank van Brussel. Een man wordt vervolgd voor opzettelijke slagen en verwondingen aan zijn vriendin. Sindsdien heeft hij geen omgangsrecht meer met zijn dochter. De man beweert dat het om zelfverdediging gaat. Voor het vredegerecht in Antwerpen tracht Van Loon te bemiddelen in een zaak waarbij een man zijn huur voortijdig opzegt, maar zijn huurwaarborg niet terugkrijgt. De verhuurder eist daarbovenop ook een opzeggingsvergoeding. In de correctionele rechtbank van Brugge wordt een man vervolgd voor het bezit, verkoop en gebruik van cannabis. Weymiens zal beslissen of hij een tweede kans krijgt of niet.

Première diffusion : 20 août 2018

Aflevering 2

S8 E2 Aflevering 2

De onderzoeksrechter van Brugge ondervraagt één van de hooligans die van de stad een slagveld maakten na de match Brugge-Antwerp in oktober vorig jaar. In Luik rijdt een man al vier jaar rond zonder keuring. De politierechter geeft hem een flinke bolwassing maar de man is niet onder de indruk. En in de correctionele rechtbank van Brugge wordt een man vervolgd voor het toetakelen van een vriend met een boksbeugel. De man beweert dat het om zelfverdediging ging.

Première diffusion : 27 août 2018

Aflevering 3

S8 E3 Aflevering 3

In het vredegerecht van Antwerpen moet Van Loon op zoek naar een oplossing in een huurgeschil. Een vrouw weigert huur te betalen omdat het huis onbewoonbaar verklaard is. Ze eist ook een schadevergoeding. De tegenpartij eist echter de achterstallige huur op van de vrouw. Voor de correctionele rechtbank in Tongeren moet een man verschijnen die vervolgd wordt voor verkrachting en en aanranding van de eerbaarheid. En in Dinant zal onderzoeksrechter Gilson een man ondervragen die verdacht wordt van ernstige bedreigingen aan zijn ex-vrouw.

Première diffusion : 3 septembre 2018

Aflevering 4

S8 E4 Aflevering 4

In Antwerpen dreigt een café-uitbaatster uit haar handelspand gezet te worden. De brouwerij wil haar eruit omdat het café te weinig drank afneemt. In Luik moet Dessart oordelen over een man die onder invloed stilstaande voertuigen heeft aangereden. In Tongeren wordt een man vervolgd voor opzettelijke slagen en verwondingen met voorbedachte rade. Het openbaar ministerie vraagt de maximumstraf van vijf jaar gevangenis. Braccio zal oordelen. En in Brugge wordt een man vervolgd voor bezit en gebruik van drugs. Een tweede keer verschijnen voor Weymiens dus...

Première diffusion : 10 septembre 2018

Aflevering 5

S8 E5 Aflevering 5

In Brugge worden twee heel jonge mannen voorgeleid voor het bezit van cannabis het afleveren van drugs aan derden. Voorzitter Weymiens zal over hun toekomst beslissen. Voor de correctionele van Brussel wordt een man vervolgd voor mensensmokkel en aanzetten tot bedelarij. Hij verzet zich tegen een eerder vonnis van 40 maanden celstraf. En in Luik verschijnt een vrachtwagenchauffeur die onder invloed reed voor politierechter Dessart. En voor onderzoeksrechter Wittouck verschijnt een vrouw die verdacht wordt medeplichtig te zijn aan winkeldiefstal.

Première diffusion : 17 septembre 2018

Aflevering 6

S8 E6 Aflevering 6

Première diffusion : 24 septembre 2018

Aflevering 7

S8 E7 Aflevering 7

Een man in een appartementsgebouw zorgt voor extreem veel geluidsoverlast. Het sociaal verhuurkantoor wil het contract verbreken. De vrederechter in Antwerpen moet op zoek naar een oplossing. In Leuven verschijnt een man voor voorzitter Stinckens die onder invloed van cannabis in een geparkeerde auto aangereden werd. In Brugge wordt een man vervolgd voor huisjesmelkerij. De wooninspectie heeft zijn pand onbewoonbaar verklaard. De huurders blijken twee vluchtelingen. Voor de onderzoeksrechter in Dinant verschijnt een man die werd aangehouden voor een diefstal in een supermarkt. Kort na zijn vrijlating pleegde hij een woninginbraak.

Première diffusion : 1 octobre 2018

Aflevering 8

S8 E8 Aflevering 8

Première diffusion : 8 octobre 2018

Aflevering 9

S8 E9 Aflevering 9

In Luik is een vrouw niet in orde met haar verzekering en inschrijvingsbewijs van haar voertuig. In Brussel wordt een man vervolgd voor slagen en verwondingen aan zijn ex-vriendin en haar beste vriendin. In Leuven moet een man voor de politierechter verschijnen wegens openbaar dronkenschap. En in Dinant moet de onderzoeksrechter beslissen over de aanhouding van een internationaal vrachtwagenchauffeur. Hij reed in dronken toestand en werd agressief tegen politie en hulpdiensten.

Première diffusion : 15 octobre 2018