Saison 3

10 épisodes

(8 h 20 min)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Saison 4

Épisodes

Modifier ma progression
Lust

S3 E1 Lust

Het valt Wendy en Paul zwaar om met hun kindje in het kleine huisje van moeder Deen te wonen. Moeder Deens vergeetachtigheid wordt inmiddels met de dag erger. Haar vriend Hans Hazelbag wordt daar het slachtoffer van… Oscars dochter Eva wil een definitief besluit nemen, het is immers uit met Jelle. Maria krijgt op de begrafenis van haar vader een schokkend bericht. Ze zoekt steun bij haar ex-psychiater Max, waardoor ze haar afspraak met Oscar misloopt.

Première diffusion : 4 janvier 2016

Jaloezie

S3 E2 Jaloezie

Maria wordt in verlegenheid gebracht en neemt een rigoureus besluit. Wendy moet keuzes maken. Gaat ze studeren of blijft ze thuis om voor haar gezin te zorgen? Robbert heeft een lumineus idee om aan een stageplek te komen. Hij doet er alles voor om zijn doel te bereiken… Gerda staat voor een moeilijke keuze. Hoe zal Maria hier op reageren? Isa hoort dat haar opa haar opa niet was.

Première diffusion : 11 janvier 2016

Verlies

S3 E3 Verlies

Joey gaat zwemmen in de zee, maar Moeder Deen vindt het daar veel te koud voor. Isa gaat op zoek naar haar afkomst. Ze neemt Freek mee in de hoop dat hij deuren voor haar kan openen. Wendy heeft een belangrijke beslissing gemaakt. Dat zorgt voor een overrompelende ontmoeting. De stage van Robbert gaat beginnen, ondanks zijn ambitie valt hem dat nog niet mee. Maria moet Heleen iets vreselijks vertellen. En het zit Oscar niet mee, hij krijgt een klap in zijn gezicht.

Première diffusion : 18 janvier 2016

Verdriet

S3 E4 Verdriet

Robbert weet niet wie er in zijn bed beland is, hij kent de naam van het meisje niet meer. De vrouw van politieagent de Beer wil een eind aan haar leven maken. Maria wil haar helpen, maar komt daarbij in botsing met de Beer. Het lukt Heleen niet om te slapen. Ze kan ook niet huilen. Isa heeft moeite om antwoord te vinden op haar vragen en Wendy doet een ontdekking. Sven probeert Oscar te helpen, ze gaan samen mediteren. Maria krijgt veel voor haar kiezen, ze heeft het even heel erg zwaar.

Première diffusion : 25 janvier 2016

Verwarring

S3 E5 Verwarring

Oscar woont inmiddels op een bijzondere plek op het eiland. Priester Bart Vos bezoekt Maria en doet een onverwachte mededeling. Isa past op kleine Femke en krijgt last van rammelende eierstokken. Dat zorgt voor problemen tussen Isa en Freek. Robbert wordt belaagd door een meisje die hij heeft ontmoet. Zijn moeder is daar niet blij mee. De Beer wreekt de dood van zijn vrouw op Wendy en Paul, maar de Vlielanders schieten te hulp.

Première diffusion : 1 février 2016

Schuldgevoel

S3 E6 Schuldgevoel

De slimme maar heel jonge Pip is de waarneemster van Maria. Ze maakt grote indruk op Robbert. Verder leert hij de consequenties van zijn daden kennen. Isa en Freek hebben problemen terwijl Wendy los gaat in Leeuwarden. Maria complimenteert Oscar voor zijn rol als advocaat.

Première diffusion : 8 février 2016

Liefde

S3 E7 Liefde

Wendy denkt aan samenwonen, maar houdt haar Vlielandse leven geheim voor Stefan en de vrienden van haar studie. Isa vecht voor haar grote liefde Freek. Moeder Deen ziet Bart Vos aan voor een ander. Heleen accepteert de dood van haar kind. Samen met haar vrienden probeert ze afscheid te nemen. Pip zegt hetzelfde tegen Robbert als Maria tegen Oscar zegt. Zowel Robbert als Oscar zijn verbaasd.

Première diffusion : 15 février 2016

Verrassing

S3 E8 Verrassing

Heleens leven wordt weer volledig overhoop gegooid wanneer er bericht komt van de politie. Gerda doet een vervelende ontdekking die haar aan het denken zet. Wendy zegt dat ze moet werken op Vlieland en gaat naar huis. Maar dan krijgen Wendy en Paul zeer onverwachts bezoek. Paul en Isa zoeken troost bij elkaar wanneer hun levens een vervelende wending nemen.

Première diffusion : 22 février 2016

Angst

S3 E9 Angst

Heleen is in paniek en vraagt Maria om hulp. Maria ontdekt dat Joey iets op en aan zijn lever heeft. Isa pikt het niet langer dat Wendy weg is en gaat haar halen. Wendy wordt verscheurd door haar twee levens, ze moet keuzes maken. Pip heeft nagedacht en Robbert haalt haar op bij de boot. Dan maakt hij iets mee dat zijn leven zal veranderen. Maria redt een leven, bijna ten koste van zichzelf. Moeder Deen heeft een oplossing voor Femke.

Première diffusion : 29 février 2016

Vreugde

S3 E10 Vreugde

Wendy mist Femke en eist van Stefan openheid en eerlijkheid over hun relatie. Voor Joey blijkt negatief juist positief. Hij moet iets aan Heleen vertellen. Sven komt naar Vlieland voor de verjaardag van Maria. Oscar koopt ringen, maar dat wil Maria niet. Met de komst van Finn wil Eva een gezin stichten met Robbert. Maar Robbert wil Pip niet kwijt. Maria zegt 'papa' tegen Bart. Moeder Deen is daar zeer tevreden over. De familie verrast Maria voor haar zestigste verjaardag, maar zijzelf zorgt voor de grootste verrassing.

Première diffusion : 7 mars 2016