Saison 3

10 épisodes

(8 h 20 min)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Saison 4

Saison 5

Saison 6

Saison 7

Épisodes

Modifier ma progression
Kiki

S3 E1 Kiki

De dood van Ben Slachter en zijn verraad aan de collega's heeft diepe sporen nagelaten in het team. Eén van de rechercheurs heeft overplaatsing aangevraagd en moet worden vervangen. Een jonge officier van justitie meldt zich met een witwasdossier bij Hein Berg. Korte tijd later blijkt ze vermoord. Daarnaast krijgt het team te maken met een groep hangjongeren die zich bezighoudt met drugshandel.

Première diffusion : 7 septembre 2018

Diplomatiek

S3 E2 Diplomatiek

Een drugsdeal wordt verstoord door de binnenvallende politie, maar in een onoverzichtelijke situatie weet één van de criminelen te ontsnappen. Tijdens zijn vlucht komt het tot een schietpartij met een slachtoffer tot gevolg. De man weet een consulaat binnen te komen, wat leidt tot een diplomatieke rel. De rechercheurs zetten alles op alles om de crimineel aan te houden.

Première diffusion : 14 septembre 2018

Explosief

S3 E3 Explosief

Stan heeft tot zijn eigen verbazing een buitenechtelijke affaire met de mooie Saskia. Als zij wordt bedreigd, roept ze zijn hulp in en brengt hem zo in een lastige situatie. Nieuwkomer Noucha komt er achter dat er bij een faillissement een lading springstof is ontvreemd. Dat is al gevaarlijk genoeg, maar dan komt ook nog eens de melding dat er een gevaarlijke jihadist in Rotterdam is ondergedoken. Terwijl er één team achter de jihadist aan zit, is Noucha niet gerust over de tips die tot deze jacht hebben geleid.

Première diffusion : 21 septembre 2018

Mannen

S3 E4 Mannen

Een mislukte plofkraak van twee jonge criminelen leidt tot een bendeoorlog in de Turkse onderwereld van Rotterdam, waarbij de leiders van twee concurrerende bendes worden gedood. Het onderzoek in de Turkse gemeenschap verloopt lastig, maar de dode mannen blijken meer met elkaar gemeen te hebben dan aanvankelijk wordt aangenomen. Hein Berg heeft de dossiers van ovj Kiki Ruijters overgenomen en krijgt te maken met Charlie, een jonge agente die is geïnfiltreerd in een jeugdbende. De bende die ook betrokken is bij het stalken van Saskia, de vriendin van Stan.

Première diffusion : 28 septembre 2018

Op de Korrel

S3 E5 Op de Korrel

Première diffusion : 5 octobre 2018

Oude Jongens

S3 E6 Oude Jongens

Première diffusion : 12 octobre 2018

Hoogmoed

S3 E7 Hoogmoed

Première diffusion : 19 octobre 2018

Kunst en Leven

S3 E8 Kunst en Leven

Première diffusion : 26 octobre 2018

Bij Nader Inzien

S3 E9 Bij Nader Inzien

Première diffusion : 2 novembre 2018

Nekke

S3 E10 Nekke

Première diffusion : 9 novembre 2018