Nous rencontrons des problèmes techniques sur la partie musique du site. Nous faisons de notre possible pour corriger le souci au plus vite.

Saison 4

11 épisodes

(5 h 30 min)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Saison 4

Saison 5

Saison 6

Saison 7

Saison 8

Saison 9

Épisodes

Modifier ma progression
Episode 1

S4 E1 Episode 1

Daidalos är förberedd med många nya tävlingar och utmaningar och väntar otåligt på att de första barnen ska komma. Men, det händer märkliga saker i Daidalos labyrintvärld. Taurus är försvunnen och någon äter upp alla slajmkulor som Daidalos tillverkar. I dagens avsnitt får vi också äntligen veta vem som egentligen städar nere hos Daidalos.

Première diffusion : 21 octobre 2015

Episode 2

S4 E2 Episode 2

Nya barn har kommit för att utmana Daidalos och för fösta gången i Labyrints historia så känner de inte varandra sen tidigare. Nu gäller det för laget att snabbt både hitta på ett lagnamn och en hejarramsa. Daidalos jobbar på en ny superhemlig uppfinning, men störs av Mutter som har stora problem med sin förbränning.

Première diffusion : 28 octobre 2015

Episode 3

S4 E3 Episode 3

Tre nya barn har hittat den magiska biljetten och vägen till Daidalos labyrintvärd. Laget "Love tec" får bland annat möta Krampus i nätfällan. Daidalos jobbar vidare på sin nya skapelse, nu ska en talsyntes monteras på den nya roboten. Daidalos tar hjälp av Bulten, vilket kanske inte var en så bra idé.

Première diffusion : 4 novembre 2015

Episode 4

S4 E4 Episode 4

Idag är det invigning av Daidalos nya uppfinning. Laget "Vista och c.o" har kommit för att tävla och får chansen att möta den nya roboten i en ny, spännande och slajmig tävling. Det blir som vanligt en hård kamp om livspuckarna och laget gör allt för att vinna över självaste Daidalos i finalen.

Première diffusion : 11 novembre 2015

Episode 5

S4 E5 Episode 5

Graffitigangsters har kommit för att tävla emot Daidalos och hans skapelser och det börjar riktigt tufft för killarna. Daidalos har nämligen en ny plan för Minus som nu får hjälpa självaste Taurus i Labyrinten. Mutter ställer åter igen till med stora problem i Daidalos världsunika slajmsystem.

Première diffusion : 18 novembre 2015

Episode 6

S4 E6 Episode 6

Tre nya barn har hittat den magiska biljetten och teleporteras ner till Daidalos labyrintvärld. Daidalos är upptagen med att förbereda en hemlig överraskning. Men det är något konstigt som pågår i Labyrinten. Vem har ätit av slajmtårtan? Daidalos är mycket misstänksam mot de tävlande provrören som gör allt för att krossa Daidalos i tävlingarna.

Première diffusion : 25 novembre 2015

Episode 7

S4 E7 Episode 7

Nya småkuggar anländer till Daidalos. Som vanligt blir det många rafflande tävlingar innan allt tillslut avgörs i självaste finalmemoryt. Daidalos hittar något konstigt som fastnat i Minus kropp och det dyker också upp mystiska slajmspår överallt. Daidalos är mycket förbryllad, var kommer slajmspåren ifrån?

Première diffusion : 2 décembre 2015

Episode 8

S4 E8 Episode 8

Laget "Killarna" är på plats för att utmana Daidalos. De får chansen att möta Megaminus i det nya reaktorspelet. Daidalos fortsätter att undersöka de mystiska slajmspåren. Det visar sig vara ett riktigt superslajm. Flip får äran att provsmaka, vilket kanske inte var en så bra idé trots allt.

Première diffusion : 9 décembre 2015

Episode 9

S4 E9 Episode 9

I dagens avsnitt är det Superbästistarna som kommit för att tävla. Daidalos har äntligen fångat en av de mystiska filurerna som lämnat slajmspår efter sig. Kitty har en viktig fråga till Daidalos, något som många tittare är nyfikna på. Vad är det stora priset som Daidalos lovat till det vinnande lag som samlar flest vinstpuckar?

Première diffusion : 16 décembre 2015

Episode 10

S4 E10 Episode 10

Idag är det den allra sista tävlingsdagen i denna omgång av Labyrint. Segrarna har kommit för att ta upp kampen om det stora priset. Minus är i toppform men det är något som oroar Taurus. Kan det vara resfeber? I dagens avsnitt får vi äntligen reda på vilket lag som vinner och vad det stora hemliga priset är.

Première diffusion : 23 décembre 2015

Episode 11

S4 E11 Episode 11

Ett specialavsnitt med det vinnande laget 2015! Del 11 av 11: Vi får träffa laget som vunnit säsongens Labyrint. Det blir en mycket speciell dag för vinnarlaget. Daidalos pris är verkligen en riktig överraskning och laget får vara med om ett annorlunda möte som många bara drömmer om.

Première diffusion : 30 décembre 2015