Saison 3

10 épisodes

(7 h 30 min)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Saison 4

Saison 5

Saison 6

Saison 7

Saison 8

Saison 9

Saison 10

Saison 11

Saison 12

Saison 13

Saison 14

Saison 15

Saison 16

Saison 17

Saison 18

Saison 19

Saison 20

Saison 21

Saison 22

Saison 23

Saison 24

Saison 25

Épisodes

Modifier ma progression
Gine

S3 E1 Gine

Gine er en travel tobarnsmor som har tråkket i Luksusfellen med begge beina – samtidig. Hun jobber som flyvertinne på internasjonale ruter og utsettes altfor ofte for fristelser i shoppinggatene i Roma, London og Paris. Ser hun noe hun har lyst på lar hun gjerne kredittkortet løse den kortsiktige pengeknappheten. Som nordmenn flest bruker Gine kreditt- og kjøpekortene sine aktivt. Det er jo bare å dra kortet, sier hun, og glemmer at gjelden vokser hver gang hun bruker dem. Gines bruk av kredittkort og stadig voksende gjeld har gjort at hun nå står i fare for å miste hus og hjem om ikke hun gjennomfører en drastisk snuoperasjon. Hun har derfor bedt Luksusfellens økonomer om hastehjelp.

Première diffusion : 4 mars 2009

Solfrid og Adi

S3 E2 Solfrid og Adi

Solfrid og Adi er et ungt par som bor med sine to barn på idylliske Voss. Adi utdanner seg til grafisk designer og Solfrid er hjemme med deres ti uker gamle baby. Paret har rotet til økonomien med å kjøpe det de har hatt lyst på uten å ha penger til å betale. Det meste er kjøpt på avbetaling eller med kredittkort og nå står de foran en flodbølge av inkassokrav. De nye økonomiekspertene Lena Heimstad og Thor Christian Moen tar turen til Voss for å se om de kan hjelpe det unge paret med å rydde opp i økonomien.

Première diffusion : 11 mars 2009

Tom

S3 E3 Tom

Tom er en ung mann som har levd over evne i mange år. Uheldige omstendigheter rundt kjøp og salg av bolig og biler, i tillegg til flittig kredittkortbruk har gjort at han nå står på randen av en økonomisk avgrunn. Nattesøvnen er borte og Tom forfølges av sin stadig tyngre gjeld. Sammen med sin forlovede er han nå bekymret for at de snart kan miste leiligheten. Luksusfellens økonomer Hallgeir Kvadsheim og Christian Vennerød er satt på saken, og tar turen til Asker for å løse floken på best mulig vis.

Première diffusion : 18 mars 2009

Eva Lill

S3 E4 Eva Lill

Eva Lill er en ambisiøs frisør som har satset alt hun eier og har på å starte sin egen frisørsalong i Oslo. Salongen drives som et enkeltpersonsforetak og hun har derfor gjort den klassiske tabben, nemlig å blande sin personlige økonomi med salongens økonomi. Skattekrav og privat gjeld gjør at Eva Lill nå bare er noen dager fra å gå konkurs og å måtte legge ned sitt hjertebarn – frisørsalongen. Hallgeir Kvadsheim og Christian Vennerød må trå til, men er det allerede for sent?

Première diffusion : 25 mars 2009

Mariann

S3 E5 Mariann

Mariann er skilt og har to barn, og hun sliter med å få endene til å møtes med kun en inntekt. Det er mange som opplever at det er vanskelig å nedjustere forbruket etter et samlivsbrudd, og Mariann bor i en altfor dyr leilighet og opererer med samme forbruk som da hun hadde det økonomiske ansvaret for en familie basert på to inntekter. Nå må hun snu på forbruksvanene, og Lena og Thor Christian tar turen til Kristiansand for å hjelpe henne.

Première diffusion : 1 avril 2009

Sean Helge

S3 E6 Sean Helge

Sean Helge driver en erotisk butikk vegg-i-vegg med Filadelfiamenigheten i Kristiansand. Han driver et enkeltpersonsforetak og har gjort den klassiske feilen å blande sin personlige økonomi med butikkens økonomi. Dyre utelivs- og reisevaner og rot i foretaket har gjort den økonomiske situasjonen vanskelig og nå trenger han hjelp av Luksusfellens økonomiske eksperter Lena Heimstad og Thor Christian Moen.

Première diffusion : 15 avril 2009

Tommy og Bodil

S3 E7 Tommy og Bodil

Tommy og Bodil i Bergen er et ungt par som befinner seg i en kinkig situasjon. Som i mange andre forhold har den ene parten dratt med seg en kjedelig bagasje i form av gjeld og rotete økonomi. Det skaper problemer for dem begge. Tommy har hatt et stort forbruk de senere år, og han har både kredittkortgjeld og forbrukslån. Pengene har gått til alt fra ATV-firhjulinger til gitarer og tekno-duppeditter. Paret leier i dag en del av hennes foreldres gård utenfor Bergen og drømmer om å kunne kjøpe et eget sted. Denne drømmen overskygges nå av trusselen om at Tommy kan gå personlig konkurs. Hallgeir Kvadsheim og Christian Vennerød tar saken.

Première diffusion : 22 avril 2009

Nabil

S3 E8 Nabil

Nabil kom til Norge fra Marokko for seks år siden, og ble overrasket over hvor lett det var å låne penger på kredittkort her i landet. Han tok opp mange lån og kjøpte seg både en leilighet han strengt tatt ikke hadde råd til og dyre ferieturer. I tillegg ble han fanget i en dårlig spiral av diverse former for spill finansiert av både private lån og forbrukslån. Nå har han over to millioner i gjeld, og Thor Christian og Lena kommer for å se hva de kan gjøre med situasjonen.

Première diffusion : 29 avril 2009

Torbjørn

S3 E9 Torbjørn

Torbjørn fra Stord er en klassisk rocker, som elsker å reise på metal-festivaler. Hans største kjærlighet i tillegg til musikken er hunden og en Dodge Ram-bil. Torbjørn har ikke kontroll på pengene, tar ting som det kommer og tenker ikke over hvilke økonomiske konsekvenser hans valg får. Nå er han imidlertid redd for å miste hunden og den flotte bilen, og har bedt Hallgeir Kvadsheim og Christian Vennerød om å ta turen for å få skikk på hans økonomiske situasjon.

Première diffusion : 6 mai 2009

Elisabeth og Kjell

S3 E10 Elisabeth og Kjell

Elisabeth og Kjell har vært sammen i 14 år og er to skikkelige livsnytere. Familien betyr alt og de spanderer mer enn gjerne på både barna og alle barnebarna. Trenger familien noe stiller Kjell og Elisabeth opp og hjelper med alt de kan, selv om det må betales på kreditt. Deres personlige forbruk er kolossalt og de tar gjerne en ekstra Thailandstur når de kjenner seg slitne av hverdagslivet. Etter flere år med kjøpefest har kredittkortene nå blitt overopphetet og paret har blitt innhentet av den økonomiske virkeligheten. Thor Christian og Lena tar turen for å se hva de kan gjøre med situasjonen.

Première diffusion : 13 mai 2009