Saison 2

13 épisodes

(6 h 30 min)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Tommy blir hederlig

S2 E1 Tommy blir hederlig

Välkommen tillbaka till Playa del Sol och de vänliga reseledarna på Shine. I deras professionella händer kan man koppla av och till fullo njuta av sol, bad, god mat och strålande underhållning. Eller, vänta nu, hur var det med gänget på Shine? Klara är uttråkad. Hon vill ut ur Cocos Björne-dräkten och Steffen får ta över. En mamma blir förtjust i björnen och Steffen får svårt att motstå frestelsen. Tommy får problem med sin nya partner Klara. Varför måste man ändra på något som alltid har fungerat?

En ska bort

S2 E2 En ska bort

Shine Travel ska minska antalet anställda på Playa del Sol med en person. Nyheten chockar vännerna som lovar evig vänskap. När Shines utsände anländer verkar Tommy till en början ha full kontroll men snart är alla medel tillåtna för att få behålla jobbet och ingen går säker.

Buktala är guld

S2 E3 Buktala är guld

I en kvarglömd koffert vilar en förbannelse. Kim gör entré och Cocos Björnes show tar sig nya uttryck, ett passionerat kärleksdrama utspelar sig och inget är sig längre likt på Playa del Sol. En främmande kraft har tagit över.

Förälskelsen från förr

S2 E4 Förälskelsen från förr

Tommys gamla ungdomskärlek dyker oväntat upp på Playa del Sol. Klara blir eld och lågor, det kan inte vara en slump! Snart står Tommy vid ett livsavgörande vägskäl. Mårten har problem med toaletten och med Steffen, sin nya arbetsmiljöansvarige, en sann paragrafryttare.

Mårten ser ljuset

S2 E5 Mårten ser ljuset

Mårten startar ett jämställdhetsprojekt i sin personalgrupp. Steffen gör jämställdhetsplan, Klara är måttligt intresserad och Tommy vill bara bli av med den inbjudna experten Krister så fort som möjligt och kanske tjäna en hacka för besväret.

Hundar på hotellet

S2 E6 Hundar på hotellet

Som utpräglad djurvän hjälper Klara till lite för mycket och Mårten får bekymmer på rum 225. Han blir stjälpt av Steffen och hjälpt av Tommy. I alla fall tror Mårten det tills en fruktansvärd insikt drabbar honom. Kan det verkligen vara sant eller har han bara fördomar?

The Steffen Identity

S2 E7 The Steffen Identity

Steffen råkar ut för en olycka och allt förändras för vännerna på Playa del Sol. Mårten utvecklar sin självkänsla till nya höjder, Klara blir förälskad i den mystiske Jake och Tommy får inte sålt Francos badbyxor till sin hugade spekulant.

Mårten blir kriminell

S2 E8 Mårten blir kriminell

Middag med Melander

S2 E9 Middag med Melander

Dirty Squaredancing

S2 E10 Dirty Squaredancing

Torsk på norsk

S2 E11 Torsk på norsk

Steffen möter Gud

S2 E12 Steffen möter Gud

The Christmas Show

S2 E13 The Christmas Show