Saison 1

8 épisodes

(8 h)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Saison 4

Saison 5

Saison 6

Saison 7

Saison 8

Épisodes

Modifier ma progression
Det Allerførste Afsnit

S1 E1 Det Allerførste Afsnit

Kan man for eksempel nyse på kommando? Og hvor mange måder kan man egentlig kaste et tebrev på? Se med, når Christian Fuhlendorff, Lina Rafn, Ruben Søltoft, Nikolaj Stokholm og Julie Ølgaard bliver udfordret på både fysik, kreativitet og ikke mindst ærlighed, når de skal kaste, nyse, bevæge sig baglæns og op af bakke samt puste balloner op i kampen om ugens præmie. Og apropos præmie så har Nikolaj Stokholm særlig meget på spil. Det er nemlig hans vielsesring, der er på højkant.

Première diffusion : 25 août 2018

Hvad er en Snekke?

S1 E2 Hvad er en Snekke?

Glæd dig til at se Lina Rafns umenneskelige udholdenhed på et løbebånd, resultatet af en usædvanlig blindtegning, og hvilken perfekt løsning Julie og Christian mener de har, når de får til opgave at hæve et æg så højt over jorden som muligt. Alle kæmper de om ugens personlige præmie, men i sidste ende står dog kun ét spørgsmål tilbage: finder Ruben Søltoft nogensinde ud af, hvad en snekke er?

Première diffusion : 1 septembre 2018

Den Russiske Dame

S1 E3 Den Russiske Dame

Vi bliver blandt andet klogere på, hvordan man lettest får en hel isblok til at forsvinde, og om Google Translate eller morsekoder er bedst, når man skal tale med en russer. Nikolaj Stokholm mærker også konsekvensen af at bande af bagværk, og så skal den bedste gave til stormesteren findes. Se om det lykkes Ruben Søltoft at vinde sit eget toilet tilbage, når han tager kampen op mod Lina Rafn, Julie Ølgaard, Nikolaj Stokholm og Christian Fuhlendorff.

Première diffusion : 8 septembre 2018

Cæsar!

S1 E4 Cæsar!

De kendte skal blandt andet prøve kræfter med kartoffelgolf og bestille en pizza uden at bruge ordet pizza. Ruben Søltoft kommer desuden i problemer, da de skal tegne en hest til hest - han er nemlig bange for heste, og hvad gør man så?

Première diffusion : 15 septembre 2018

Julie, du er diskvalificeret!

S1 E5 Julie, du er diskvalificeret!

Nu skal de fem forsøgsmus løse fire krøllede opgaver, men hvem bygger det højeste kartoffelbærende tårn? Og kan man spille basketball uden hænder? Christian, Lina, Julie, Nikolaj og Ruben skal også gøre en god investering, inden vi finder ud af, hvem der kan overraske Mark Le Fêvre på den mest kreative måde - og der bliver både taget kærester, klovne og en rigtig læge i brug.

Première diffusion : 22 septembre 2018

Ruben vinder hotdogskonkurrence

S1 E6 Ruben vinder hotdogskonkurrence

Première diffusion : 29 septembre 2018

Camoufler dig på et billede

S1 E7 Camoufler dig på et billede

Première diffusion : 6 octobre 2018

Den store finale

S1 E8 Den store finale

Première diffusion : 13 octobre 2018