Saison 2

8 épisodes

(8 h)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Saison 4

Saison 5

Saison 6

Saison 7

Saison 8

Épisodes

Modifier ma progression
Kondom i Flammer

S2 E1 Kondom i Flammer

Stormester Lasse Rimmer har samlet et nyt panel af kreative, krøllede hjerner, der består af Sofie Linde, Thomas Warberg, Stephania Potalivo, Jacob Taarnhøj og Melvin Kakooza. De vil gøre alt for at vinde dyrebare point i den benhårde konkurrence om det eftertragtede trofæ: stormesterens eget hoved i guld. I første runde skal de fem forsøgskaniner forsøge at puste et lys ud på længst mulig afstand og lave den bedste actionfilm med en skildpadde. Mark Le Fevre er naturligvis på pletten som den lydige assistent, der nøjsomligt dokumenterer alle resultater.

Première diffusion : 19 avril 2019

Ikke uden samtykke

S2 E2 Ikke uden samtykke

Stephania Potalivo, Melvin Kakooza, Sofie Linde, Thomas Warberg og Jacob Taarnhøj står endnu en gang over for stormester Lasse Rimmers kringlede og kreative opgaver, når de skal skrabe point sammen i den hårde konkurrence. De skal blandt andet spille bowling uden at vælte kegler og undersøge, om det er muligt at befrugte et chokoladeæg. De skal også binde sig selv ind, inden vi får afgjort, hvad der mon lyder bedst - en prut eller en sang af Gulddreng?

Première diffusion : 26 avril 2019

Hvad gør kontakten?

S2 E3 Hvad gør kontakten?

En simpel kontakt er ved at drive Thomas Warberg til vanvid, og Sofie Linde slår en hundehvalp ihjel i forsøget på at skrive en godnathistorie - alt sammen for at få fingrene i Stephania Potalivos astmaspray. Stormesterens diabolske opgaver giver bagslag, når de fem deltagere skal stable ting med bind for øjnene, og så finder vi ud af, hvordan man ødelægger en brandslukker og en udstoppet hane.

Première diffusion : 3 mai 2019

Regnbuer i mørke

S2 E4 Regnbuer i mørke

Regnbuer og rumfart. Stopdans og fem opsigtsvækkende offentliggørelser. Sofie Linde, Melvin Kakooza, Thomas Warberg, Jacob Taarnhøj og Stephania Potalivo bliver udsat for lidt af hvert i konkurrencen om stormesterens gyldne hoved. Hvordan går det, når vi lukker de fem krøllede hjerner ind i et kulsort rum? Og hvem er det mon, der får jorden til at dreje rundt?

Première diffusion : 10 mai 2019

At klappe med to fødder

S2 E5 At klappe med to fødder

Der er håndarbejde, dåsemad og en gammel dame på programmet, når stormester Lasse Rimmer skruer sværhedsgraden op på de kringlede opgaver. De hårdtprøvede kendisser kommer på glatis, når de skal fjerne oppustelige vandmeloner fra en skøjtebane. Stephania Potalivo afslører også et hidtil ukendt talent, og Sofie Linde sætter Zididada-billetter på højkant, inden Eddie Murphy kommer på et uventet besøg.

Première diffusion : 17 mai 2019

Frugtpandaer

S2 E6 Frugtpandaer

En kokosnød, en forsinket bus og en skoledreng på vej til tandlæge er de centrale elementer i stormesterens udgave af 'jorden er giftig'. De kreative prøvekaniner kommer på prøve, men det gør Mark le Fevres ryg også. Kendisserne præsenterer også deres bedste opfindelser for den investeringslystne stormester - men hvad har størst potentiale? Melvin Kakoozas frugtpanda? Sofie Lindes kaktsut? Eller Jacob Taarnhøjs voksenhagesmæk?

Première diffusion : 24 mai 2019

En spiselig maske

S2 E7 En spiselig maske

Velkommen til den store sæsonfinale! De fem kreative hjerner har været frygteligt meget igennem, men stormesteren har selvfølgelig gemt det værste til sidst. Sofie Linde, Melvin Kakooza, Thomas Warberg, Jacob Taarnhøj og Stephania Potalivo står over for de sidste fem udfordringer, hvor Mark kommer helt tæt på, når der skal laves spiselige masker. Og så finder vi ud af, hvordan man koreograferer en dans med en hemmelig dansepartner.

Première diffusion : 30 mai 2019

Glædelig jul

S2 E8 Glædelig jul

Première diffusion : 27 décembre 2020