Saison 3

13 épisodes

(6 h 30 min)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Saison 4

Épisodes

Modifier ma progression
Åren går men familjen Svensson består

S3 E1 Åren går men familjen Svensson består

Åren går men familjen Svensson består. Gustav är bortrationaliserad från Posten, Lena har slutat på banken och jobbar som kommunalpolitiker. Sonen Max jobbar till Gustavs stora förtret på bank. Dessutom har dottern Lina flyttat hem från London med sin nya kille John och bonusbarnet Greta.

Première diffusion : 15 septembre 2007

Sport eller konst i Vivalla?

S3 E2 Sport eller konst i Vivalla?

Sport eller konst i Vivalla? Gustav har sin åsikt klar och går ut och demonstrerar. Lina och hennes familj flyttar in i Gustavs och Lenas gamla hus. Gustav försöker tycka om Linas pojkvän John. Det är jättesvårt.

Première diffusion : 23 septembre 2007

Gustav på veterinärkliniken

S3 E3 Gustav på veterinärkliniken

Gustav följer med Lina på studiebesök till hennes jobb på veterinärkliniken. Där finns det djur - något som Gustav helt enkelt är ovan vid. Max flickvän Ebba får uppleva sin första familjemiddag i Vivalla.

Première diffusion : 30 septembre 2007

Brevbärare utan gränser

S3 E4 Brevbärare utan gränser

Gustav engagerar sig på ett handfast sätt i tredje världen-frågan. Väl menat men mycket komplicerat. Samtidigt ska han hjälpa Max att flytta till sin nya lägenhet. Även det väl menat men väldigt invecklat.

Première diffusion : 7 octobre 2007

Fotbollslegenden

S3 E5 Fotbollslegenden

En äldre fotbollslegend kommer till Vivalla för att inviga den nya idrottsarenan. Lena förbjuder Gustav att störa honom. Det går sådär... Samtidigt fyller John år. Och visst blir han firad.

Première diffusion : 20 octobre 2007

Johns föräldrar

S3 E6 Johns föräldrar

Johns föräldrar ska träffa Lena och Gustav för första gången. Johns pappa är författare. Gustav är skeptisk. Dessutom är det bandy samma kväll. Gustav måste välja...eller?

Première diffusion : 27 octobre 2007

Lenas regering

S3 E7 Lenas regering

Lena gör ett misstag som ger John jobbproblem. Samtidigt ser Gustav chansen att ta upp sin avsomnade teaterkarriär. Allt blir hur jobbigt som helst.

Première diffusion : 3 novembre 2007

Vivalla fyller 100 år

S3 E8 Vivalla fyller 100 år

Vivalla fyller 100 år. 0ch det ska firas. En staty ska byggas, Greta och de andra barnen ska klä ut sig i kläder från förr och spela kula. Gustav är dessvärre en mästare på kula, något han gärna vill visa.

Première diffusion : 10 novembre 2007

Överraskningar

S3 E9 Överraskningar

Familjen Svensson har 80 000 kr på sitt sparkonto. Det är i och för sig bra. Men Lena har en vilja, Gustav har en annan. Och Gustav har en överraskning och får en överraskning.

Première diffusion : 17 novembre 2007

Den italienska borgmästaren

S3 E10 Den italienska borgmästaren

En italiensk borgmästare kommer på besök i radhuset. Lena blir förtjust. Det blir inte Gustav. Inte alls faktiskt. Och är borgmästare inte lite tjuvaktiga?

Première diffusion : 1 décembre 2007

Davids Cups konsulten

S3 E11 Davids Cups konsulten

Del 11 av 13. Linas djurrättsorganisation får hjälp av en konsult. Det är en fd tennisspelare och har varit med i Davis Cup. Gustav vill aldrig att han ska försvinna. I rollerna: Allan Svensson, Suzanne Reuter, Gabriel Odenhammar, Claudia Galli, Felix Engström, Embla Hjulström.

Première diffusion : 8 décembre 2007

Politik och hockey

S3 E12 Politik och hockey

Del 12 av 13. Lena får konkurrens om posten som ordförande i kommunfullmäktige. Gustav försöker hjälpa henne samtidigt som han försöker få John intresserad av ishockey. Två mycket svåra uppgifter. I rollerna: Allan Svensson, Suzanne Reuter, Gabriel Odenhammar, Claudia Galli, Felix Engström, Embla Hjulström.

Première diffusion : 15 décembre 2007

Gustav 55 år

S3 E13 Gustav 55 år

Première diffusion : 22 décembre 2007