Saison 2

9 épisodes

(9 h)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Saison 4

Saison 5

Saison 6

Saison 7

Saison 8

Saison 9

Saison 10

Saison 11

Saison 12

Saison 13

Saison 14

Saison 15

Saison 16

Saison 17

Saison 18

Saison 19

Saison 20

Saison 21

Saison 22

Saison 23

Saison 24

Saison 25

Saison 26

Épisodes

Modifier ma progression
Een raadselachtige bergwandeling

S2 E1 Een raadselachtige bergwandeling

De kandidaten vliegen naar Schotland en krijgen daar direct hun eerste opdracht: de berg 'Navis Range Mountain' met hun rugzak op beklimmen terwijl 2 kandidaten op de top raadsels oplossen. En de locatie en pincode van een Schotse bank kunnen worden gevonden door puzzels op te lossen met kennis over medekandidaten.

Première diffusion : 5 janvier 2001

Vlotvaren bij Loch Ness

S2 E2 Vlotvaren bij Loch Ness

In de tweede aflevering leren de kandidaten doedelzak spelen, worden ze ergens gedropt, moeten ze 's nachts via een zandloper de tijd bijhouden en gaan ze met een zelfgemaakt vlot op Loch Ness varen.

Première diffusion : 12 janvier 2001

Cliffhangers

S2 E3 Cliffhangers

In de derde aflevering moet een hotel gerund worden, worden raadsels opgelost voor geld en gaan de kandidaten abseilen...

Première diffusion : 19 janvier 2001

Taxirit door Glasgow

S2 E4 Taxirit door Glasgow

In de vierde aflevering wordt er door 1 kandidaat een ballonvaart gemaakt waarbij de overige kandidaten de landingsplek moeten vinden, zoeken de kandidaten in de bibliotheek van Glasgow via cryptische aanwijzingen een taxi en moeten ze bij een museum inbreken om een ketting te stelen...

Première diffusion : 26 janvier 2001

Dommerik, slimmerik en handigerd

S2 E5 Dommerik, slimmerik en handigerd

In aflevering 5 worden de kandidaten in groepen verdeeld die op verschillende manieren dezelfde eindbestemming moeten vinden en proberen ze de familieleden/ partners van de medekandidaten te herkennen.

Première diffusion : 2 février 2001

Fort bewaken

S2 E6 Fort bewaken

In de zesde aflevering proberen drie opgesloten kandidaten elkaar uit een gevangenis te helpen ontsnappen, wordt een typisch Schots gerecht, Haggis, bereid en verdedigen de kandidaten een geldkistje in een fort tegen militairen met laserpakken.

Première diffusion : 9 février 2001

Canyon descent

S2 E7 Canyon descent

In de zevende aflevering gaan de kandidaten "ravijnen" (door een wildstromende rivier de berg af) en ze meten daarbij met touwen de lengte van het traject op en één kandidaat moet als vertrouwenspersoon proberen de andere kandidaten gevaarlijke en moeilijke opdrachten te laten uitvoeren.

Première diffusion : 16 février 2001

Ontknoping in Edinburgh

S2 E8 Ontknoping in Edinburgh

Aflevering 8: de finale en ontknoping! De kandidaten moeten als tambourmaître een doedelzak-groep over een veld leiden en krijgen een laatste individuele opdracht om geld te verdienen voor de pot. Dan volgen de laatste test en uitslag...

Première diffusion : 23 février 2001

Wie is de Mol?

S2 E9 Wie is de Mol?

In de laatste aflevering wordt met alle kandidaten en de Mol teruggeblikt op het hele seizoen en alle streken die de Mol heeft uitgehaald. Ook zie je hoe je als kijker had kunnen weten wie de Mol was.

Première diffusion : 2 mars 2001