Saison 5

8 épisodes

(6 h 40 min)

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Filtrer

Saison 1

Saison 2

Saison 3

Saison 4

Saison 5

Saison 6

Saison 7

Saison 8

Saison 9

Saison 10

Épisodes

Modifier ma progression
Episode 1

S5 E1 Episode 1

Sommeren 1932. Det er et år siden, Morten forærede Fie hotellet, men siden har hun næsten ikke set ham, for han er sammen med Madsen i gang med et stort byggeri i København. Men stamgæsterne er mødt talstærkt op. Familien Madsen, hr. Weyse, fru Fjeldsø og hendes søster, og kontorchef Aurland med hustru og sønner samt familien Frigh. Dog ikke hr. Frigh, for parret ligger i skilsmisse, så fruen ser helst, at herren holder sig væk. Midt i idyllen ankommer den hovedrige københavnske vekselerer August Molin med sin svenske hustru, og Weyse bliver straks betaget af fru Molin. Et farligt spil, for hr. Molin rummer en voldsom jalousi. Og det er ikke den eneste hemmelighed, hr. Molin bærer på.

Première diffusion : 12 février 2018

Episode 2

S5 E2 Episode 2

Grosserer Madsen er tæt på at lukke købet af det billige tømmer, som Molin har foreslået ham. Imens prøver Molin ihærdigt at skjule, at han er på fallittens rand, og at træet ikke som påstået tilhører en af hans klienter, men derimod ham selv, købt for klientens penge uden dennes vidende. Samtidig skal Molin sørge for, at hans smukke hustru holder sig fra skuespiller Weyse. Til gengæld sker der gode ting for Amanda, der får solgt en idé om en reklamefilm med netop Weyse. Imens arrangerer fabrikant Frigh en kroketturnering, Edith bliver stillet ansigt til ansigt med den mand, hun engang drømte om, og Fies lillesøster, Ane, demonstrerer, at hemmeligheder ikke er forbeholdt hotellets gæster.

Première diffusion : 19 février 2018

Episode 3

S5 E3 Episode 3

Den fornemme vekselerer August Molin er blevet ramt af nervøs mave. Salget af det jyske bygningstømmer til Madsen trækker ud, så i dag er absolut sidste chance, hvis ikke Molins bedrageri mod en dement klient skal blive afsløret. Fru Alma Molin har for en stund fortrængt den knibe, parret befinder sig i, og glæder sig til at indspille Amandas reklamefilm nede på stranden. Weyse har også sagt ja til at deltage uden at vide, at optagelserne vil komme til at vække følelser til live, han troede, var fortid. Endelig forsøger Valter sig endnu engang hos Edith, og kontorchef Aurland opdager Otilias store interesse for litteratur og kommer med et overraskende forslag til den fornuftige stuepige.

Première diffusion : 26 février 2018

Episode 4

S5 E4 Episode 4

Lille Severin er blevet stukket af en hveps, men Weyse er sikker på, det er en hugorm, og mener, det kræver handling. Morten ønsker også handling, efter Madsen egenrådigt har købt Molins jyske bygningstømmer, men mødet mellem de to kompagnoner forløber anderledes, end Madsen har frygtet. Og så er Edith blevet forelsket til op over begge ører. Utåleligt for Otilia, der får lyst til at prikke til lyksaligheden. Anderledes fredeligt er der mellem ægtefællerne Molin efter det vellykkede træ-salg og udsigt til en endnu større gevinst, hvis det lykkes at hjælpe Frigh. Endelig stilles Fie over for et svært dilemma, da Frøken Duelund i hatteforretningen opdager, at Ane har løjet for hende.

Première diffusion : 5 mars 2018

Episode 5

S5 E5 Episode 5

Grosserer Madsen er sikker på, at Morten er ude på at snyde ham og sætter en mildest talt vrangvillig Max til at spionere. Hos Ane og Fie er endnu større ting på spil, da Anes nyfødte baby er blevet fjernet af Jespers far og anbragt på et ukendt børnehjem. Fie indser, at kun Jesper kan hjælpe, men hvordan finder hun ham? Og så får grev Ditmars tyske hustru, Mitzi, besøg sydfra, da hendes lillebror og hans nazistiske venner gør deres indtog. Imens fortsætter magtspillet mellem ægtefællerne Molin, der får vanskeligere og vanskeligere ved at skjule krisen. Og da fruen pludselig tager en overraskende beslutning, sætter det en kærligheds-lavine i gang, der breder sig til flere af de andre gæster.

Première diffusion : 12 mars 2018

Episode 6

S5 E6 Episode 6

Det er blevet januar 1933, og hotellet har for længst lukket ned for sæsonen. Men da grosserer Madsen og fabrikant Frigh opdager, at to af de gamle venner i al hemmelighed er blevet gift, overtales Fie til at åbne helt ekstraordinært til en lille overraskelsesfest. Så alle de faste gæster trodser både vinter og politisk stor-krise og sætter atter kurs mod det nordjyske. Men hvad siger brudeparret mon til overraskelsen? På denne historiske januar-dag, hvor demokratiet står sin prøve i det store politiske forlig i statsministerens lejlighed i Kanslergade samtidig med, at Hitler kommer til magten i Tyskland, udspilles et menneskeligt drama på det lille badehotel om liv, død og kærlighed.

Première diffusion : 19 mars 2018

Episode 7

S5 E7 Episode 7

Episode 8

S5 E8 Episode 8